Jeg blander mitt eget urtesalt, som jeg bruker som vanlig salt, for eksempel til fisk, men det gir en ekstra liten piff. Blander saltflak (jeg bruker havsalt) og litt pepper, i tillegg til de tørkede urtene jeg har, for eksempel estragon, oregano eller timian. Støter alt sammen i en morter, og oppbevarer på glass.
Helt enkelt og kjempegodt!
I dag har vi hatt verdens enkleste middag, men den er høyt på lista over mine hverdagsfavoritter: grove fiskekarbonader i fullkornspita med salat, paprika, rødløk, tomat og agurk. Tar ca. 10 minutter å lage, og er så godt!
I morgen blir det kyllingwok...
Hei:) Det hørtes godt ut! Må prøve det en gang. Holder på med litt eksperimenter rundt hverdagsmiddag, men det må ta kort tid å tilberede og være sunt:)Lykke til!
SvarSlettHei på deg:)Nå har jeg bakt knekkebrød og de ble gode. Anbefaler deg å prøve:)
SvarSlettFiskekarbonader i grove pitabrød ble en suksess hos de yngste middagsspiserne:) Hærlig å lage noe nytt når en får slik respons. Fin måte å spise både fisk og grønnsaker på!
SvarSlettJa, det er kjempegodt, og deilig med hverdagsmat som går så fort å lage!
SvarSlettHihi, har lært meg å lese kommentarer;)
Skal prøve å bake knekkebrød en dag! Men jeg haaater å bake, så spørs om det blir med det første;p
SvarSlettHei! "Mine" knekkebrød er enkle å lage og veldig gode. Tar bare litt tid å steke, men skal du likevel være hjemme noen timer, gjør knekkebrødene mer eller mindre seg selv:)
SvarSlett