sitlongeatmuchlaughoften.blogspot.com

tirsdag 4. mai 2010

Ingen blogg uten innlegg...Urtesalt!



Jeg blander mitt eget urtesalt, som jeg bruker som vanlig salt, for eksempel til fisk, men det gir en ekstra liten piff. Blander saltflak (jeg bruker havsalt) og litt pepper, i tillegg til de tørkede urtene jeg har, for eksempel estragon, oregano eller timian. Støter alt sammen i en morter, og oppbevarer på glass.
Helt enkelt og kjempegodt!

I dag har vi hatt verdens enkleste middag, men den er høyt på lista over mine hverdagsfavoritter: grove fiskekarbonader i fullkornspita med salat, paprika, rødløk, tomat og agurk. Tar ca. 10 minutter å lage, og er så godt!
I morgen blir det kyllingwok...

6 kommentarer:

  1. Hei:) Det hørtes godt ut! Må prøve det en gang. Holder på med litt eksperimenter rundt hverdagsmiddag, men det må ta kort tid å tilberede og være sunt:)Lykke til!

    SvarSlett
  2. Hei på deg:)Nå har jeg bakt knekkebrød og de ble gode. Anbefaler deg å prøve:)

    SvarSlett
  3. Fiskekarbonader i grove pitabrød ble en suksess hos de yngste middagsspiserne:) Hærlig å lage noe nytt når en får slik respons. Fin måte å spise både fisk og grønnsaker på!

    SvarSlett
  4. Ja, det er kjempegodt, og deilig med hverdagsmat som går så fort å lage!
    Hihi, har lært meg å lese kommentarer;)

    SvarSlett
  5. Skal prøve å bake knekkebrød en dag! Men jeg haaater å bake, så spørs om det blir med det første;p

    SvarSlett
  6. Hei! "Mine" knekkebrød er enkle å lage og veldig gode. Tar bare litt tid å steke, men skal du likevel være hjemme noen timer, gjør knekkebrødene mer eller mindre seg selv:)

    SvarSlett